O NAS

Omicron d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990 kot naslednik podjetja Kartonaža Lebeničnik, ki izdeluje sestavljeno embalažo (t. i. zloženke) iz kartona za kupce po vsej Evropi. Specializirano je na področju potiskane embalaže iz polnega kartona, ki se uporablja za komercialne namene in jo najdemo neposredno na policah trgovcev.

Postopek izdelave zloženk vključuje vse faze, od grafične priprave, tiska, izsekovanja in lepljenja.

Omicron d.o.o. je majhno, fleksibilno in hitro podjetje, ki je popolnoma prilagojeno potrebam in zahtevam naših strank. Deluje na 4000 m2 in zaposluje 37 strokovno izobraženih ljudi s področja grafične priprave in oblikovanja, tiska in dodelave, tj. izsekovanja, modeliranja in lepljenja. Zloženke izdelujemo iz kartona in papirja z gramaturo od 150g/m2 do 700g/m2. Tiskanje izvajamo v ofsetni tehniki tiska.

Svojo kakovost lahko potrdimo tudi s certifikatoma standarda kakovosti ISO 9001:2015 in odgovornega upravljanja z gozdovi FSC ® .

Proizvodi so dobavljivi kot FSC® certificirani le na zahtevo.

CERTIFIKATI

Naši izdelki se uporabljajo v živilski, farmacevtski in avtomobilski industriji, za pakiranje gospodinjskih aparatov in izdelkov za vrtnarjenje itd. Izdelujemo tudi mape in družabne igre iz kartona.

Nudimo tiskanje na velike formate, in sicer do 1000 x 1400 mm za potrebe kaširane embalaže.

Leta 2004 smo kupili podjetje Novial d.o.o., katerega glavna dejavnost je enaka kot pri podjetju Omicron d.o.o., ki pa ima v lasti tudi svojo blagovno znamko, pod katero ima patentirane različne modele.

ZAHTEVAJTE NEOBVEZUJOČO PONUDBO

Izpolnite obrazec za povpraševanje in zahtevajte neobvezujočo ponudbo. 

Omicron worker
Omicron printer
Omicron d.o.o.